...

Go Back   Lateral-g Forums > Technical Discussions > Brakes
User Name
Password



Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-04-2018, 05:03 PM
DanielBurko DanielBurko is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Wilwood brakes question

WILWOOD BRAKES QUESTION

I am running kit 140-9803 front brakes with spec 37 rotors. We are getting a knocking noise on the drivers side.. under hard braking only not soft braking.

Is this the pads moving because they are not bedded yet?

Any help or suggestions would be appreciated...
Reply With Quote
  #2  
Old 08-15-2018, 01:22 AM
65 Drop Top 65 Drop Top is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Retorque castle nut in the hub. Is this a new build? It could also be suspension or a body mount that is knocking.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-15-2018, 05:51 PM
Track Junky's Avatar
Track Junky Track Junky is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,443
Thanks: 2
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Make sure all brake components installed have been torqued to Wilwoods specs then try again. If knocking noise continues insure hubs were secured properly and all other suspension components are in good working order. I'd start with ball joints
__________________
Gaetano Cosentino
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Copyright Lateral-g.net