...

Go Back   Lateral-g Forums > Technical Discussions > LSX Conversions
User Name
Password



Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-23-2020, 07:21 PM
XLexusTech XLexusTech is online now
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,318
Thanks: 82
Thanked 89 Times in 55 Posts
Default Autometer Dash Link

HI anyone use one of these? https://www.autometer.com/dashlink-i...E&gclsrc=aw.ds

Was researching online and wanted to see if anyone actually had real world experience with it..
Reply With Quote
  #2  
Old 06-24-2020, 05:35 AM
TomM's Avatar
TomM TomM is online now
Lateral-g Supporting Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Baytown, Texas
Posts: 264
Thanks: 7
Thanked 8 Times in 5 Posts
Default

Check out the Torque app, not the free one, I think it's like 5 bucks. Just purchase your favorite Blue tooth dongle for the OBD2 port and away you go....I use it, pretty cool, run it on my Android Tablet. Especially like the code reader and reset function.......

T,
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to TomM For This Useful Post:
XLexusTech (06-24-2020)
  #3  
Old 06-24-2020, 06:50 AM
WILWAXU WILWAXU is online now
Lateral-g Supporting Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: San Diego, CA
Posts: 1,001
Thanks: 1,208
Thanked 130 Times in 86 Posts
Thumbs up

That's a slick piece!
__________________
John Brown
Instagram @wilwaxu
Facebook @wilwaxu
Reply With Quote
  #4  
Old 06-24-2020, 03:12 PM
XLexusTech XLexusTech is online now
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,318
Thanks: 82
Thanked 89 Times in 55 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TomM View Post
Check out the Torque app, not the free one, I think it's like 5 bucks. Just purchase your favorite Blue tooth dongle for the OBD2 port and away you go....I use it, pretty cool, run it on my Android Tablet. Especially like the code reader and reset function.......

T,
I need for IOS>. else I need to buy an android device
Reply With Quote
  #5  
Old 06-24-2020, 05:36 PM
TomM's Avatar
TomM TomM is online now
Lateral-g Supporting Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Baytown, Texas
Posts: 264
Thanks: 7
Thanked 8 Times in 5 Posts
Default

Well darn....you would like it I think. attached a picture of it that I have configured on my tablet....
Attached Images
  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to TomM For This Useful Post:
kwhizz (07-22-2020)
  #6  
Old 06-24-2020, 07:46 PM
XLexusTech XLexusTech is online now
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,318
Thanks: 82
Thanked 89 Times in 55 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TomM View Post
Well darn....you would like it I think. attached a picture of it that I have configured on my tablet....
well thats awesome.. what OBD connector are you using ?
Reply With Quote
  #7  
Old 06-25-2020, 05:21 AM
TomM's Avatar
TomM TomM is online now
Lateral-g Supporting Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Baytown, Texas
Posts: 264
Thanks: 7
Thanked 8 Times in 5 Posts
Default

Don't exactly remember. Got it from Amazon. Can find out this evening. There are so many to chose from, I bought the most expensive one they had for like 25.00....

T,
Reply With Quote
  #8  
Old 06-25-2020, 06:27 AM
XLexusTech XLexusTech is online now
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,318
Thanks: 82
Thanked 89 Times in 55 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TomM View Post
Don't exactly remember. Got it from Amazon. Can find out this evening. There are so many to chose from, I bought the most expensive one they had for like 25.00....

T,
yeah i cant tell what the junk is.. but thinking of it if I can get one fo under 50 I can get an android device for under 100 I cold be golden. Thanks for your help
Reply With Quote
  #9  
Old 06-25-2020, 06:32 AM
dhutton dhutton is online now
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Mountain Springs, Texas
Posts: 1,796
Thanks: 780
Thanked 308 Times in 188 Posts
Default

It seems like these systems canít do oil pressure. Is that the case?

Don
Reply With Quote
  #10  
Old 06-25-2020, 09:37 AM
TomM's Avatar
TomM TomM is online now
Lateral-g Supporting Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Baytown, Texas
Posts: 264
Thanks: 7
Thanked 8 Times in 5 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dhutton View Post
It seems like these systems canít do oil pressure. Is that the case?

Don
They can, they have more PIDs now, I just haven't set it up.

T,
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to TomM For This Useful Post:
130fe (05-02-2021), dhutton (06-25-2020)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright Lateral-g.net